Volwassenen/ouderen

Stress is vaak het codewoord in ons druk en veeleisend leven.

Hierdoor kunnen we wel eens uit evenwicht gebracht worden, emotioneel en /of fysiek.

Er ontstaan vage klachten die soms chronisch worden als we er ons niet van bewust worden of nog eens versterkt worden door één of andere nieuwe trigger.

Soms worden we uit balans gebracht door een onverwachte wending in het leven, een gebeurtenis, een negatieve ervaring die we moeten verwerken, een chronische ziekte, een traumatisch verlies, …

De invloed hiervan op onze fysieke conditie is niet gering. Door belastende emoties en stress, burn-out, chronische aandoeningen, treden er vaak bijkomend tekorten op in de mineraal-en vitaminehuishouding, met chronische vermoeidheid en uitputting als gevolg.

Naturo Consult biedt hier een totaalaanpak vanuit natuurgeneeskundige therapieën.

Bachbloesemtherapie op maat, eventueel in combinatie met gespreksbegeleiding en/of andere natuurlijke therapieën, is hier een efficiënte, natuurlijke aanpak om lichaam en geest op een natuurlijke en zachte wijze terug in balans te brengen.

Doorheen het (intake) consult, bekijken we samen het beste begeleidingstraject om je zo snel mogelijk terug optimaal in je vel en terug energiek te laten voelen.

Mogelijke klachten bij volwassenen/ouderen

Stress, chronische vermoeidheid, eenzaamheid, verwerkingsproblemen, piekeren, paniek, angst, uitputting, verdriet, hooggevoeligheid, depressieve gevoelens, spanningshoofdpijn, spijsverteringsklachten, concentratie-en geheugenproblemen, burn-out,..

Bij fysieke chronische klachten kan het intake gesprek eventueel uitgebreid en

aangevuld worden met een Levend bloed analyse, een peiling naar de vitaminen-en mineraalbalans .

Vraag gerust meer info of maak een afspraak.

Heel graag welkom!