Levend bloed analyse

Levend bloed analyse is een onderzoeksmethode waarbij de kwaliteit van de verschillende elementen van het bloed wordt bekeken. Via een vingerprik worden een paar druppels bloed genomen en onder de microscoop bekeken en geanalyseerd.

Bij Levend bloed analyse wordt de vorm van de rode bloedcellen, de activiteit van de witte bloedcellen (immuunsysteem) en de afvalstoffen nauwkeurig bekeken.

Duidelijke afwijkingen kunnen worden waargenomen bij bepaalde klachten zoals:

chronische vermoeidheid, mentale en fysieke uitputting, spijsverteringsproblemen, gewrichtsklachten, nier- en leverbelasting, darmbelasting, infecties (immuniteit), ontstekingen, verzuring (ook bij sporters),….

Al deze klachten kunnen wel degelijk ons energetisch evenwicht verstoren en de levenskwaliteit intens verminderen. Vaak ontwikkelt men slaapstoornissen, concentratieproblemen, hoofdpijn, depressie…

Het resultaat van dit onderzoek is een mogelijke leidraad voor een verdere natuurgeneeskundige aanpak. Dit kan gaan om een noodzakelijke aanvulling van mogelijke tekorten door suppletie (bv vit D3, vit B12,..), fytotherapie bij orgaanbelasting, het opkrikken van jouw energieniveau en levenskwaliteit, ….

Voor Levend bloed analyse werk ik samen met Karine De Blieck, gediplomeerd in deze materie. Karine volgde deze erkende en degelijke opleiding in Amsterdam, in het opleidingscentrum ‘de Ortho Health Foundation’ bij Edwin Wiersma.

Karine is reeds 30 jaar lang werkzaam als verpleegkundige (bachelor) waarbij ze regelmatig met bloedafnames werkt. Het onderzoek zelf wordt afgenomen door Karine.

Een half jaar terug startte Karine in de praktijk Naturo Consult als levend bloedanalyste.

Karine is tevens doorheen haar persoonlijk leven ook ervaringsdeskundige wat betreft de positieve werking van bloesems, voedingssupplementen en kruiden en dit bij allerlei klachten zoals extreme vermoeidheid en stressgevoeligheid.

Het consult

bestaat uit :
– een kort anamnesegesprek over jouw klachten

– het microscopisch onderzoek van jouw druppel bloed

– een analyse gesprek over de resultaten

– een adviesgesprek over mogelijke behandelwijzen en mogelijke voedingssuppletie.

Levend bloed analyse ……. een andere kijk op bloed …… efficiënt en doelgericht!

 Vraag gerust meer info of maak een afspraak.

Heel graag welkom!