bachbloesemtherapie op maat

Bachbloesemtherapie is één van de meest verfijnde natuurgeneeskundige therapieën en zorgt er op natuurlijke wijze voor dat lichaam en geest weer in balans komen en energieblokkades worden opgeheven.

Dr. Bach, de grondlegger, tevens bacterioloog en immunoloog, bekeek de mens en zijn ziekte in zijn geheel. (holistische visie).

Bachbloesems zijn extracten van bloemen en planten, worden verwerkt in een remedieflesje op maat van elke persoon, zijn volledig natuurlijk en eenvoudig in gebruik. Er zijn 38 verschillende soorten Bachbloesems. Als Bachbloesemtherapeut selecteer je doorheen het proces de prioritaire bloesems en verwerk je ze in de remedie op maat. Doorheen dit proces wordt het zelfherstellend vermogen, waar ieder over beschikt, geactiveerd waardoor men geleidelijk en voelbaar terug in zijn kracht komt te staan, zowel mentaal als fysiek.

Bachbloesems zijn geschikt voor iedereen (van kind tot oudere), zeer eenvoudig en veilig in gebruik , ook in combinatie met eventuele klassieke medicatie of andere therapieën. Ze zijn ook zeer efficiënt voor studenten die vaak met stress en prestatiedruk te kampen hebben .

Het consult :

Via een uitgebreid (intake)consult breng ik samen met jou het probleem in kaart.

Op basis van jouw klachtenpatroon kijk ik welke bloesems noodzakelijk of het meest prioritair zijn voor jouw persoonlijk remedieflesje op maat.

Aan de hand van jouw feedback evalueren we bij elk opvolgconsult jouw remedie.

Zo komt er een proces op gang dat je geleidelijk en op een zachte wijze in evenwicht brengt. Je komt terug in je eigen kracht te staan en energieblokkades worden opgeheven.

Bachbloesems werken in op allerlei belastende, negatieve emoties en stressgerelateerde klachten zoals :

stress, angst, hyperventilatie, faalangst, paniek, twijfel, gebrek aan zelfvertrouwen, prestatiedruk, hooggevoeligheid, spanningshoofdpijn concentratieproblemen, depressieve klachten, slaapproblemen, neerslachtigheid, verdriet, boosheid, prikkelbaarheid, traumaverwerking, burn-out….

Doorheen de site vind je info over de toepassing van Bachbloesemtherapie in de verschillende levensfasen.

Data voor info-avonden over Bachbloesems en hun verfijnde, efficiënte werking, vind je terug op de site onder ‘More’.

Vraag gerust meer info of maak een afspraak.

Heel graag welkom!