Aroma-en hydrolatentherapie

 Aromatherapie bestaat uit de toepassing van Essentiele Oliën (EO) en hydrolaten.

EO zijn de welriekende, vluchtige en vloeibare bestanddelen, gewonnen uit de verschillende plantendelen.

Hydrolaten zijn het waterige eindproduct van de destillatie, eenvoudig en zacht in gebruik en tevens zeer geschikt in je eigen culinaire keuken. Denk bijvoorbeeld aan basilicum- koriander-, oreganohydrolaat,

Hydrolatentherapie is een zachte complementaire behandelwijze waarbij de unieke therapeutische en energetische eigenschappen van de plant in het daglicht staan.

Zij dragen de energie van de plant in zich, die via het gebruik in drank en voeding een geneeskrachtig effect en een fijne smaak geeft.

Oshadhi :

Naturo Consult werkt met de EO en hydrolaten van Oshadhi.

‘Oshadhi staat synoniem voor de hoogste graad van zuiverheid en de meest verfijnde geurkwalitiet , die aanwezig is in een rijk en uitgebreide verscheidenheid aan etherische oliën, hydrolaten en plantaardige oliën, geproduceerd in meer dan 50 verschillende landen. De Oshadhi staf heeft over de hele wereld een persoonlijk contact met de telers van biologische, geneeskrachtige planten. (bron : www.oshadhi.be)

Naturo Consult deelt volledig deze filosofie.

Wij zijn dan ook terecht trots verdeler te mogen zijn van Oshadhi!

Neem gerust een kijkje op www.oshadhi.be.

Essentiële oliën, hydrolaten en alle andere producten kunnen gerust besteld worden bij Naturo Consult.

Aromatherapie en hydrolatentherapie kan uiteraard ook toegepast worden doorheen een begeleidingsproces in Naturo Consult.

De planning van workshops met EO en hydrolaten en info-avonden rond de producten, kan je vinden op de site onder ‘More’.

Heel graag welkom!